Saturday, December 22, 2007

Наистина :)

Това не е нашето бебе, но е абсолютно същото, което видях на видеозона в четвъртък. И освен това изобщо не е бебе, а плоден сак в 4-5 г.с. Бебето още е прекалено мъничко, за да се види.
Аз съм абсолютно луда. За всеобщо забавление д-р Петкова смята, че бебето й (което вероятно в момента се състои от 12 клетки, или някъде там) ще изпадне, ако кихне. Освен това ако няма кой да ме спре, ще си правя тестове сутрин, обед и вечер, за да съм сигурна, че още е там, а не е изчезнало някъде.
Иначе съм добре ;)
Само се чудя дали това странно усещане всъщност е гадене или зверски глад :) Добро дете съм, пия си витамините, слагам си маска в отделението, за да не лепна някой гаден вирус, почти не пуша и се радвам на живота. I'll keep you posted :)

5 comments:

Бистра said...

хихихи, янаа :-)
вече се отърсих от шока и започнах истински да се радвам :-)

Yana said...

Хахах, Бис, ще ме умориш :)
Майка ми и тя така си глътна езика, а татко ми го прие много по-лежерно и видимо се зарадва някак повече... Странно, аз очаквах да е обратното.

Anonymous said...

Браво! След толкова години случайно попадам на теб и веднага научавам такава прекрасна новина! Няма да падне, ще го избуташ лятото! :)

Yana said...

Кой си ти, анонимен? :)
Прати един мейл :)

Яна Боянова said...

Ей, Яна, това е най-прекрасният постинг, който прочетох през тези първи дни на 2008-ма:) Това за кихавиците и аз го имах като страх:) Пожелавам ти най-безоблачна бременност и бебе-поет:)