Wednesday, July 30, 2008

Ъпдейт :)


Страшно много неща ми се въртят из главата, за които искам да пиша - във връзка с раждането, с Естествено и с това дали е по-хубаво да си възрастен или дете... обаче няма никакви изгледи скоро да стигна дотам. Сигурно ще си отпиша в Токуда на лаптоп-а, докато Марулка спи, живот и здраве. Сега малко фотоси :)

Поотраснал хипопотам преди точно две седмици
Ако чадърчето ви е познато, то е, защото е това чадърче :)


У нас започва да прилича на Вила Вилекула, от което не бих могла да бъда по-щастлива. Според мен, точно такъв трябва да е домът, в който да растат деца.


Днеска ходих до Бриколаж за самозалепващо се фолио, с което да внеса малко слънце в иначе тъмната кухненска ниша. Освен това хладилникът имаше остра нужда от разкрасяване. Всъщност, ние имаме нужда от нов хладилник, ама няма да е сега :) изумена съм, че в БГ все още е възможно продавачка (или шоп-асистант) да ти каже с провлачен тон: "Ами от това няяяямаме повече". В случая ставаше дума за жълтото фолио и според мен просто я домързя да потърси в склада.Когато членуваш в кръжока "ръцете ми пречат" цялата работа е малко пипкава и сложна, ама нали щях да се уча да не съм войнстваща перфекционистка, та какво от това, че фолиото се понабръчка и стана на балончета, които после пуках с карфица :))) А и на Вила Вилекула й отива да е тук-таме криво!Утре ще бием дупки в стената за един вкусен постер и най-после ще мирясам... с кухнята ;)А в банята е синичко :) П. е най-милият и нескопосен бояджия на целия свят. (Не питайте за простора.)
Пст, обичам те!

6 comments:

Бистра said...

янаа! толкова ти се радвам! :-)

Yana said...

Бис, не съм те забравила, просто е ЛУДОСТ в момента. Използвах хладните дни, за да свърша разни работи, но сега пак става топло, а аз ставам огромна. Не че ми пречи, обаче отвсякъде стърчат колена и петички - това не е оптимална предпоставка за возене в градски траспорт и седене дълго на едно място :) Ако има малко хлад до 13-ти, ще се обадя, обещавам. Сега го играя ОТК на ремонта или по-скоро ходя там да блестя с блясък и да досаждам на П. с претенции. Обаче той не се оплаква много :)

maria said...

Kuhniata e mnogo mnogo hubava, zakachliva i originalna. bravo ! A malkata Zelchica raste li raste i skoro shte se pokaje :)

Anonymous said...

Хихи! Сладурковци!
Страшна кухня, ей! И тая твоя пупа, толкова е готина... Пу-пу!

Бистра said...

много се радвам, че сте добре, надявам се всичко да е готово навреме :-)
и много, много ще се радвам да се обадиш скоро :-)
целувки!

Yana said...

Кво готино шкембе! :)