Wednesday, August 13, 2008

Запознайте се с Марулка :)

Аз съм Ян Бибиян,
аз съм малък като залък,
силен като великан!
Михаела, aka Марулка, се роди сутринта в 09:03 ч. - още не съм й проверила асцендента! Тежи 2960 гр и е дълга 47 см - истинска грация! Вече успя да си издере личицето, 'щото гламавата й майка е забравила ръкавичките, а госпойцата се роди с маникюр.

И понеже ми умря циганката, да се похваля, че съм пич и половина :) Не че да родиш секцио е кой знае какво геройство, но щом тази сутрин не успях да се панирам като хората, сухите тренировки по приложен будизъм наистина са дали резултат!

И така... she's a beautiful girl! :)

Каквото и да си говорим - прилича на баща ми, дори не на мен! Сега е моментът да преговарям за наследство! ;-)

Свалям снимките на беба от блога по настояване на майка ми и баща ми. Те си имат техни си причини, с които аз не съм съгласна, но ще им спестя психическия дискомфорт. Снимки ще има - джъст лейтър :)

18 comments:

Anonymous said...

Прекрасна е! Хайде Марулке, искаме вече да те видим и на живо. Много целувки и на двете!

Anonymous said...

Sledja bloga ot izvestno vreme i s radost vidjah dnes Marulka i 6tastlivata i maika! Badete i dvete blagosloveni, mnogo krasiv i interesen savmesten zivot vi zelajat Rada i malkata Sofia (7mes)

Anonymous said...

Страхотна е! А ти изглеждаш много, много щастлива. Браво!
eya

Anonymous said...

Сладурана :)))

Anonymous said...

Приказни сте! Обичам ви! Ето, "Такъв е животът!"
ВК :))))))))))))))))))))))))))))

Anonymous said...

Честита рожбичка , Яна ! Да е жива и здрава малката Михаела и да ви радва много! От сърце ти желая на теб бързо възстановяване и прекрасни емоции с малката у дома!

Камелия Малчева

Anonymous said...

Честита дъщеричка!
Много е красива! Бъдете здрави и щастливи!
Мартини мама

Anonymous said...

БРАВО ! Как се развълнувах само :). Много е миличка, а ти си толкова щастлива...

Бистра said...

много специални поздрави и от мама :-)
яна, така се радвам! :-)

Anonymous said...

Честито първо бебе, Бо! Здравички и щастливички цялото кралско войнство!

Anonymous said...

Пафка беше...

Anonymous said...

Нямам думи!!! Кога гледах снимките на мъничкия зародиш по интернет календара, а сега вече виждам твоето бебе! Да сте ми живи и здрави и да си носите много радост, любов и хубави изживявания! Пращам много виртуални целувки и прегръдки, знам, че не сме се виждали скоро, но се надявам скоро и това да стане!
--Гуш--, Ваня

Anonymous said...

Аз, уви, изпуснах да видя Марулка, но съдейки по твоята мегаватова усмивка - ще е най-голямата ти благословия! Желая ви на всички да сте толкова добри и усмихнати винаги заедно!

От редовен читател

Галина Николова said...

Честито, Яна!
Всички хубави съвместни преживявания ви предстоят! :)

Yana said...

Цял ден си мисля за вас! Толкова се радвам!

Anonymous said...

Супер!!! Да сте здрави!

Anonymous said...

Голямо браво с голямо закъснение от мен и адашката ти, която ми звъня от Каспичан да пита имаме ли си момиченце вече, ама така е като съм шматка и забравих да те порверя по-рано... Айде, живички, здравички, догодина и маслинка за марулята, по-догодина лимонче :)

Anonymous said...

Привет всем здесь, если вы ищете ссуду с низкой ставкой в ​​2 ставки в год, то предложение ссуды Pedro подойдет для вашего бизнес-кредита и какого-либо другого вида ссуды, на который вы хотите подать заявку, если вы знаете, что можете сделать хороший возврат как можно скорее, тогда свяжитесь с г-ном Педро на pedroloanss@gmail.com