Tuesday, January 9, 2007

5 неща

разкажете ми пет неща за себе си, които са... странни, необичайни, особени, малко щури :)
ето ги моите пет:

  1. обичам да правя всичко в леглото. да спя, да работя, да чета, да слушам музика, да гледам филми, да ям, да пия, да пуша, да уча... що се отнася до мен, масата и столовете са излишни мебели. когато ми идват гости, обичам да си седя на леглото, завита с одеало. не е много учтиво, ама са ми свикнали. единственото условие е ГОЛЯМО легло.
  2. когато спя с някого, обичам да спя близо, плътно, може и гръб в гръб, но да имам допир. когато съм сама, трябва да гушкам нещо. възглавница, плюшена играчка, нещо меко и топло, иначе не спя добре.
  3. пия много малко течности и нямам чувство за жажда. трябва да се насилвам, защото иначе на втория ден ме боли глава. понякога чак тогава се усещам, че не съм пила нищо предния ден.
  4. когато погледна часовника и той показва 2:22 или 3:33 или 5:55, а може и 12:12... това ме кара да се чувствам добре :) все едно е някакъв знак, че всичко е наред.
  5. обичам шарени чорапи, всякакви. във всякакви цветове, с картинки и винаги си ги нося. в болницата ме гледат много странно, но съм забелязала, че хората се усмихват, защото малко приличам на Пипи.
via Superhero

айде, вие сте

No comments: